K R I S T I N  L Ø K K E N

Interiørkonsulent Kristin Løkken jobber med ulike type oppdrag innen innredning og oppgradering av bolig og fritidsboliger. Hun har opparbeidet seg mange samarbeidspartnere og leverer alt fra totalløsninger til mindre oppdrag.

mail: post@kristinlokken.no

mobil: +4741230986

STUDIO

På Fjellhamar Torg har jeg mitt studio,  80kvm showroom som er mitt kontor. Jeg jobber med mange prosjekter og ønsker du litt ekstra tid og veiledning er det fint om vi avtaler et møte. Det vil ikke være noen faste åpningstider da jeg er mye ute hos kunder, men du er hjertelig velkommen innom når jeg er på plass. Det vil bugne av de fineste vareprøver og mange fine designklassikere vises frem.

Hos meg kan du planlegge alt du trenger til din bolig!

DIN BOLIG

I en oppussingsfase er det viktig å kartlegge behov, funksjon og uttrykk før man lager en helhetlig plan på ønsket resultat. Man skal kjenne seg som en del av prosessen og føle seg trygg på at dette blir “din bolig”. Jeg jobber med mange ulike oppdrag og hvert tilfelle blir unikt og tilpasset den boligen det gjelder.

Som interiørkonsulent er gode planløsninger og smarte løsninger en selvfølge. Jeg ser det lille ekstra og utnytter rommene på best mulig måte. Kjøkken, bad, vaskerom og garderobe er noe jeg har bred erfaring med. Samt utarbeidelse av møbleringplaner med og uten spesialtilpassede løsninger.

LEVERANDØRER

Som interiørkonsulent er en del av jobben og holde seg oppdatert på alt som finnes og hvor man finner hva. Det er viktig med gode samarbeidspartnere som leverer kvalitet. På kontoret bugner det av de beste kvalitetene av tekstiler, tapeter, tepper, fliser, gulvprøver, farger til maling og materialer fra ulike møbel leverandører. Dette er ting jeg stadig fornyer fra de leverandørene jeg mener er de beste. Et lite showrom hvor kun det beste er samlet på ett sted.

PROSESSEN

Jeg leverer skreddersydde løsninger på gardiner, tepper, solavskjerming, møblering, garderobe og tilbehør. Jeg benytter et tegneprogram som gir et godt underlag til håndverkere samt en fin oversikt til deg som kunde over din bolig.

Prosessen er ofte ulik fra oppdrag til oppdrag, men en befaring i bolig etterfulgt av en gjennomgang på mitt kontor er en selvfølge. Da kan vi sammen se på forslag, sammen med materialer og farger, jobbe oss videre i prosessen frem til vi kommer i mål.

Skjermbilde 2020-02-15 kl. 00.09.38